dreamstime_m_51218569

Trainingen, workshops en lezingen

Omdat een goed verhaal onthouden wordt. omdat een goed verhaal een bedrijf boven het maaiveld uit laat steken. omdat een goed verhaal de ander helpt jouw werkelijkheid te zien.

Leer werken met de kracht van verhalen en geniet van de verbluffende resultaten.

En dat kan bij onze trainingen. Zie www.parlante.nl/trainingen voor ons complete aanbod op het gebied van ‘storytelling’ in de breedste zin van het woord.

Wij leiden mensen op tot goede verhalenvertellers.

Wij helpen bedrijven met het zoeken naar hun verhaal.

SeNSeS

Parlante werkt met een eigen ontwikkelde methode die zijn resultaten heeft bewezen. Deze unieke methode SeNSeS zorgt er voor dat je je zintuigen op de juiste manier inzet, zodat je presentaties overtuigender, effectiever én aantrekkelijker worden. Het draagt bij aan een professionele groei naar meer plezier, zelfvertrouwen en succes tijdens je presentaties!

De SeNSeS-methode gaat uit van je zintuigen. Dat is de basis. Deze basis zet je in vanaf het eerste moment tot aan het laatste moment. En het eerste moment begint al bij het ‘lezen’ van je doelgroep. Wie gaat naar je luisteren? Het laatste moment is het evalueren van de gegeven presentatie.

Als je Googelt op presentatietrainingen krijg je zo’n 30.000 hits. Al die trainingen zijn doordacht en degelijk. En in al die trainingen wordt er veel op de technieken gehamerd. Deze technieken leren wij in onze trainingen ook aan; we hebben alleen gemerkt dat de basis die NODIG is voor deze technieken vaak wordt vergeten. Wij werken eerst aan deze basis en bouwen daarop de meest geavanceerde presentatietechnieken. Zo beklijft het. Dat geeft zelfvertrouwen op alle fronten. Dat gaat je presentatie levendig maken op alle fronten en zorgt voor betere resultaten na afloop van je presentatie.

Vanuit SeNSeS worden alle onderdelen van presenteren doorlopen. We rafelen SeNSeS uiteen in de volgende items, waarbij elk item de zintuigen optimaal worden ingezet:

 

See      e      Note      Store      e       Show

 

www.parlante.nl/trainingen