Selijn Fotografie-8531

Jullie verhaal als inspiratie. Jullie gasten die gefascineerd en vol verwondering meegenomen worden in jullie eigen verhaal. Jullie verhaal dat tot nadenken zet, laat lachen, laat prikkelen en een sfeer creëert die de dag laat bruisen.

Parlante zorgt voor: een heel persoonlijke trouwceremonie. in een ongedwongen sfeer. waarin iedereen ontspannen kan genieten. persoonlijk. en altijd met humor en positieve energie.

Uniek met herinneringen voor altijd in ieders hart.

Als jullie daar naar op zoek zijn, zoek me dan eens op! Of kijk dit filmpje

Mijn naam is Margot Cuppen, ceremoniespreker en zelfstandig trouwambtenaar.

Parlante is zo’n 6 jaar geleden ontstaan doordat ik stories ging vertellen op belangrijke levensgebeurtenissen. Met name lovestories tijdens trouwceremonies. Ik merkte dat ik alles uit zo’n verhaal wilde halen en vooral inspiratie wilde meegeven. Het verhaal van het bruidspaar kon een inspiratie zijn voor hun gasten. Die inspiratie -die vanuit het bruidspaar zelf kwam, wat ze zelf vooraf niet eens door hadden-  zorgde voor memorabele huwelijken.

Nooit hadden zij gedacht dat hun verhaal eigenlijk zo mooi was.

En dat is nog steeds mijn streven bij elke speech die ik schrijf. Díe laag opzoeken waardoor iedereen gefascineerd en vol verwondering meegenomen wordt in het verhaal van henzelf. Uiteraard met de nodige humor, want zonder humor kan ik niet vertellen. Er zijn wel eens bruidsparen die me vooraf waarschuwen dat zij niet zo’n spectaculair verhaal te vertellen hebben. En dan begint het bij mij helemaal te kriebelen. Ik rust niet voordat er een waanzinnig en inspirerend verhaal op papier staat wat ik vol energie kan gaan vertellen.

Ik zet al mijn voelsprieten in wanneer ik naar jullie lovestory mag luisteren, en zorg dat ik dat verhaal op de mooiste manier ‘inkleur’.


Ik schrijf vanuit storytelling en passie, ik weet hoe ik een verhaal pakkend moet schrijven, ik weet hoe ik moet vertellen met impact.

Geen ceremonie zonder kippenvel.

Check www.margotcuppen.nl voor happy reviews, foto’s en meer info.