Leer spreken met impact.

Prikkel. Overtuig. Inspireer. Maak het onvergetelijk.

Parlante biedt online trainingen waarbij je beter leert presenteren en speechen. Je leert bij onze trainingen spreken, presenteren, speechen door een boeiend verhaal te vertellen, zodat je boodschap ook echt wordt onthouden. 

Online leren houdt bij ons in: JIJ bepaalt wáár en wannéér je leert. Je ontwikkelt jezelf in je eigen tempo terwijl je gedurende het gehele programma wordt begeleid door een persoonlijke coach.

Onze online trainingen

Presenteren met impact

Met een goed verhaal en zonder zenuwen

Hoe zorg je dat mensen niet afhaken tijdens je presentatie? Hoe bouw je een sterk verhaal en hoe zet je dat je dat vervolgens neer? In deze training leer je hoe je kunt boeien, hoe je kunt overtuigen, hoe je kunt inspireren met jouw presentatie. Authentiek, geloofwaardig, prikkelend, en vooral zonder zenuwen.

Pitchen vanuit een verhaal

Kort en krachtig je boodschap vertellen

Hoe zorg je dat je kort en krachtig je klanten, collega’s, investeerders of potentiële werkgevers meeneemt in jouw verhaal? Hoe maak je een goede eerste indruk? Hoe focus je in ‘one minute’ op jouw kernboodschap en maak je de ander vet nieuwsgierig? In deze online training leer je hoe je krachtig kunt pitchen. Snel, flitsend en sterk.

Speechen voor ceremoniesprekers

Sprankelend speechen met storytelling

Hoe zorg je iedere speech opnieuw voor kippenvel? Hoe krijg je al die feiten die je opgesomd krijgt vertaald in een aantrekkelijk verhaal? In deze training werk je aan schrijf- en vertelvaardigheden zodat jouw woorden de ceremonie vullen met inspiraties en herinneringen. Deze training is speciaal voor ceremoniesprekers (in spe).

Waarom een training van Parlante?

Altijd met een verhaal

Onze trainingen zijn onderscheidend, omdat wij je leren presenteren en speechen met behulp van storytelling. Daardoor wordt je boodschap ook echt onthouden. Lees meer.

Eigen bewezen methode

Presenteren en speechen zijn vaardigheden die je ontwikkelt door te doen. Wij bieden jou de juiste balans in theorie en praktijk en maken gebruik van onze eigen bewezen methode die je eenvoudig aanleert. Lees meer.

Waar en wanneer jij wilt

Je kunt jouw online training volgen wanneer het jou het beste uitkomt. In je eigen tempo en op je eigen manier, via je laptop, pc of tablet. Jij bepaalt.

Met persoonlijke begeleiding

Je krijgt advies, feedback en hulp van jouw persoonlijke coach. Per e-mail en via Skype of FaceTime.

Lees onze blog

Hoe krijg ik meer interactie tijdens mijn presentatie? Waaraan voldoet een goede pitch? Hoe bezorg ik kippenvel tijdens een speech? Je leest het op onze blog.

Veel gestelde vragen

Hoeveel weken duurt een online training van Parlante?

De trainingen hebben geen bepaalde duur. Je krijgt na bestelling direct toegang en kunt aan de slag. Je kunt de training in één keer doorwerken, maar je kunt ook bijvoorbeeld ieder week één module doen. Jij bepaalt!

Hoe lang heb ik toegang tot een online training?
Je hebt onbeperkte tijd toegang tot de modules van de door jou bestelde training, dus je kunt er net zo lang over doen als je wilt. Je hebt dus geen tijdsdruk. Let er alleen wel op dat je tot zes maanden na de aanschaf feedback kunt vragen aan je coach.

Ik dacht dat je presenteren beter live of in een groep kunt leren dan online?
In onze online trainingen werken we aan een sterke inhoud; een goed opgebouwd verhaal dat binnen komt bij de luisteraar. Daarnaast werken we aan een overtuigende performance. Met de technologieën van deze tijd is een performance eenvoudig op te nemen en door te sturen. Een groot voordeel hierbij is dat je jezelf terugziet (en waarschijnlijk pas een derde of vierde versie doorstuurt) en daar leer je echt het allermeeste van!

Hoe kom ik van mijn zenuwen af als ik in mijn eentje oefen en niet in een groep?
De jarenlange ervaring van het begeleiden van mensen met spanning en zenuwen voor spreken voor een groep hebben mij geleerd dat deze zenuwen verdwijnen door ten eerste te werken aan een goede inhoud. De sterke inhoud geeft (zelf)vertrouwen en dat spreekt makkelijker. De ervaring heeft mij ook geleerd dat zenuwen door één groepstraining niet meteen verdwenen zijn, maar dat deze langzaam verdwijnen door ‘het vaak te doen’. En dat los je dus ook niet op met één groepstraining. Wij geven je in onze online trainingen tips en tricks om te leren ontspannen én we werken aan een sterk verhaal. Door de constructieve feedback die je krijgt op je performance weet je hoe je overkomt. Dit in combinatie met vlieguren zorgen ervoor dat jij groeit in je presentaties, dat je boodschap onthouden wordt en dat je mensen in beweging krijgt.

Wat wij nog meer doen

Heb je als afdeling of organisatie een gezamenlijke opleidingsbehoefte? Ben je op zoek naar een training die precies past bij jouw vraag en behoefte? Dan is een incompany training dé oplossing. Alle trainingen van Parlante zijn op maat te maken, en dus aan te passen aan jouw specifieke vraag. Heb jij behoefte aan opbouwende feedback op één van jouw presentaties? Laat een van onze coaches dan een micro-analyse uitvoeren.

Photocredit: Business image created by Katemangostar – Freepik.com