Incompany trainen: Presenteren met impact

Heb je als afdeling of organisatie een gezamenlijke opleidingsbehoefte m.b.t. presenteren? Wil je in één keer iedereen op hetzelfde kennisniveau brengen? Ben je op zoek naar een training die precies past bij jouw vraag en behoeften? Alle trainingen van Parlante zijn op maat te maken, en dus aan te passen aan jouw specifieke vraag.

In het kort

In de training ‘Presenteren met impact’ leer jij jouw klanten of collega’s boeien, overtuigen en inspireren met jouw verhaal. In twee dagen leer je om een verhaal slim op te bouwen en krachtig over te brengen richting je publiek. Op jouw eigen, onderscheidende manier zodat je zenuwen vanzelf verdwijnen. Het voordeel van deze training is dat je direct feedback krijgt op je presenteerskills van de trainer én van je groepsgenoten, nieuwe aangeleerde skills meteen kunt uitproberen en het verschil ervaren.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die regelmatig voor een groep een presentatie geeft of tijdens een vergadering of bespreking ideeën of voorstellen moet presenteren.

Programma

Het programma bestaat uit 3 componenten:

1 Opbouw presentatie

2 Inhoud

3 Voordracht

De vorm van je presentatie volgt uit het thema en het doel van je presentatie. Belangrijk dat je vooraf weet waarom je gaat presenteren, wat je gaat presenteren en wat je wilt bereiken met je presentatie. Zonder vooraf opgesteld doel geen resultaat.

De wijze van presenteren pas je aan aan je publiek. Het is van belang dat je je toehoorders kent en dat je je in hen verdiept. De inhoud stem je af op je doelgroep.

Bij de inhoud van een presentatie creëer je impact wanneer je kunt boeien. Een heel goede manier hiervoor is storytelling. Graag laten we je kennis maken met de technieken van storytelling;

Inhoud en opbouw brengen pas echt resultaat wanneer je het ook nog sterk kunt overbrengen. We leren je authentiek en vol vertrouwen spreken.

Het resultaat voor jou

Na deze training:

  • Kom je makkelijker uit je woorden voor publiek
  • Breng je krachtig een boodschap over
  • Presenteer je met meer zelfvertrouwen
  • Presenteer je in een persoonlijk stijl die bij je past
  • Bereid je met minder tijd en energie een presentatie voor
  • Heb je een eigen presentatie voorbereid
  • Kunt je jouw publiek boeien, inspireren en aanzetten tot handelen

Praktische details

Duur: 1 dag of 2 dagen

Tarief incompany* : 1 dag: € 2.975    2 dagen: € 4.995

Tarief open inschrijving*: 1 dag: € 495,00 pp.  2 dagen: € 895,00 pp. ZZP-ers ontvangen een reductie van 100 euro per inschrijving.

Groepsgrootte: 4-6 personen

Data open inschrijvingen: 

1 dag

14 maart (vol)

1 april

13 mei 

2 dagen

21 – 22 maart (vol)

18 – 19 april

30 – 31 mei 

*Tarieven zijn excl. 21% BTW en excl. accommodatie/arrangementskosten.

Bel gerust voor meer info, we staan graag voor je klaar!

Of stuur een bericht, we antwoorden snel en altijd binnen 2 werkdagen!

Voor- en achternaam (verplicht)

Organisatie (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Jouw bericht