Individuele presentatiecoaching

Soms is presentatiecoaching 1 op 1 sneller en doeltreffender dan werken in een groep. Samen met een ervaren coach heel gericht werken aan gestructureerde en aantrekkelijke inhoud en aan je algemene presentatieskills; dat gebeurt tijdens onze individuele presentatiecoaching.

Voor wie?

Deze coaching is voor iedereen die op korte termijn een presentatie mag geven. En die presentaties kunnen variëren van een uitgebreide lezing tijdens een congres tot een idee presenteren voor collega’s van de eigen afdeling.

Waar werk je aan?

Dat bepaal jij. Jij hebt de regie in handen. Misschien wil je meer aandacht leggen op de inhoud van de presentatie, misschien wil je juist meer aandacht leggen op je wijze van presenteren (je performance). Misschien komen we er tijdens de sessie achter waar de aandacht op zou mogen liggen.

Resultaat

Voor mij is het belangrijk dat jij een wijze van presenteren eigen maakt die vanuit jou komt. We gaan dus op zoek naar je authentieke zelf. Wat is je natuurlijke manier van spreken en hoe brengen we die in je spreken als je voor een groep staat? Want een boodschap geloofwaardig overbrengen kan alleen als je op een natuurlijke en ontspannen wijze vertelt. We gaan dus ook op zoek hoe je in die ontspannenheid kan komen.

Daarnaast kan ik ondersteunen in het creëren van een heldere opbouw van je presentatie. Een opbouw die iedereen moeiteloos kan volgen en waardoor ze na afloop in beweging komen. Welke beweging jij ook voor ogen hebt. We gaan op zoek naar de kernboodschap van je verhaal.

Investering

Sessie van 1 uur: € 85,00 (excl 21% BTW)

Bel gerust voor meer info, we staan graag voor je klaar!