Hoeveel weken duurt een online training van Parlante?

De trainingen hebben geen bepaalde duur. Je krijgt na bestelling direct toegang en kunt aan de slag. Je kunt de training in één keer doorwerken, maar je kunt ook bijvoorbeeld ieder week één module doen. Jij bepaalt!

Hoe lang heb ik toegang tot een online training?
Je hebt onbeperkte tijd toegang tot de modules van de door jou bestelde training, dus je kunt er net zo lang over doen als je wilt. Je hebt dus geen tijdsdruk. Let er alleen wel op dat je tot zes maanden na de aanschaf feedback kunt vragen aan je coach.

Ik dacht dat je presenteren beter live of in een groep kunt leren dan online?
In onze online trainingen werken we aan een sterke inhoud; een goed opgebouwd verhaal dat binnen komt bij de luisteraar. Daarnaast werken we aan een overtuigende performance. Met de technologieën van deze tijd is een performance eenvoudig op te nemen en door te sturen. Een groot voordeel hierbij is dat je jezelf terugziet (en waarschijnlijk pas een derde of vierde versie doorstuurt) en daar leer je echt het allermeeste van!

Hoe kom ik van mijn zenuwen af als ik in mijn eentje oefen en niet in een groep?
De jarenlange ervaring van het begeleiden van mensen met spanning en zenuwen voor spreken voor een groep hebben mij geleerd dat deze zenuwen verdwijnen door ten eerste te werken aan een goede inhoud. De sterke inhoud geeft (zelf)vertrouwen en dat spreekt makkelijker. De ervaring heeft mij ook geleerd dat zenuwen door één groepstraining niet meteen verdwenen zijn, maar dat deze langzaam verdwijnen door ‘het vaak te doen’. En dat los je dus ook niet op met één groepstraining. Wij geven je in onze online trainingen tips en tricks om te leren ontspannen én we werken aan een sterk verhaal. Door de constructieve feedback die je krijgt op je performance weet je hoe je overkomt. Dit in combinatie met vlieguren zorgen ervoor dat jij groeit in je presentaties, dat je boodschap onthouden wordt en dat je mensen in beweging krijgt.