Waarom een training van parlante?

Altijd met een verhaal

Storytelling

Bewezen methode

Uitgaande van de eigen natuurlijke spreekstijl

Begeleiding van ervaren professionals

Gecertificeerd presentatiecoach

Eigen bewezen methode: SeNSeS

Onze trainingen hebben zijn oorsprong op onze eigen ontwikkelde methode SeNSeS. Deze bewezen methode zorgt ervoor dat je jouw zintuigen op de juiste manier inzet, zodat je presentaties en speeches overtuigender, effectiever en aantrekkelijker worden. Het draagt bij aan een professionele groei naar meer plezier, zelfvertrouwen en succes bij je presentatie of speech.

De SeNSeS- methode heeft zijn grondslag liggen binnen het gedachtegoed van NLP en is uiteindelijk doorontwikkeld naar een op zichzelf staande methodiek.

SeNSeS staat voor:

to See - to Note - to Store - to Story

 

SeNSeS staat voor:

to See – to Note – to Store – to Story

Elk los item uit deze methodiek is middels wetenschappelijk bewezen theorie uitgewerkt naar een concrete benadering en een praktisch in te zetten ruggensteun.

Onze trainingen zijn gestoeld op deze methodiek om ervoor te zorgen dat elke deelnemer het beste resultaat behaalt na het volgen van een training bij Parlante.

Altijd met een verhaal: storytelling

Het geheim achter vrijwel alle successen is een krachtig verhaal. Storytelling is een strategisch wapen met onvoorstelbare kracht. Jouw doelen bereiken doe je niet door anderen te vermoeien met droge feiten of saaie details; je bereikt jouw doel met een inspirerend verhaal. Een verhaal:

  • neemt anderen mee in een beleving
  • raakt emotie
  • zet je aan tot denken
  • biedt herkenning
  • geeft energie
  • zet anderen in beweging
  • is overtuigend, geloofwaardig en authentiek
  • zorgt voor het resultaat dat je voor ogen hebt.

We zitten allemaal vol verhalen, of we nu manager, receptioniste of directeur zijn. We vergeten ze alleen zo vaak te vertellen. De kern van al onze trainingen is het omzetten van feiten naar verhalen die zorgen voor impact. In onze trainingen leer je de technieken van storytelling toe te passen in al jouw presentaties en speeches. Van pitches van enkel één minuut tot zakelijke presentaties tot ceremoniële speeches.

“Ik leerde pas wat impact is toen ik een verhaal kon vertellen. Laat mij jouw de kracht van verhalen ontdekken” Margot Cuppen, spreker, trainer, eigenaar Parlante