Onze klanten en referenties

Perform, vertel en maak het verschil: “Zeer ervaren trainers in een vertrouwde omgeving en goede persoonlijke begeleiding. Ton en Margot, bedankt voor alle goede ondersteuningen en handvaten. Het was voor mij erg leerzaam en zinvol om meer vertrouwen te krijgen in mezelf als spreker. Ik voel me zeker en weet de weg om tot een verhaal te komen.” (Jelle van Rijswijck, directeur aannemersbedrijf H. van Rijswijck B.V. Juni 2020)

Perform, vertel en maak het verschil: “Gisteren heb ik de tweedaagse presentatietraining ‘𝘗𝘦𝘳𝘧𝘰𝘳𝘮, 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘦𝘭 𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭’ afgerond. Deze training heeft mij inspiratie gegeven voor het levendig overdragen van mijn juridische kennis aan niet-juristen. Tijdens mijn slotpresentatie lichtte ik de consequenties van een onterecht ontslag op staande voet toe aan de hand van een praktijkvoorbeeld. De groep zat aandachtig te luisteren en kon mijn verhaal goed volgen. Missie geslaagd! Bedankt Margot CuppenTon Peeters en de leuke groep voor jullie waardevolle feedback.” (Ellen Kleeven, advocaat bij Boskamp &Willems advocaten, Juni 2020)

Individuele presentatiecoaching: “Voor het eerst een echte keynote geven voor de inauguratie van een productiehal. En dit voor een volle zaal met heel wat personen met grote verwachtingen. Een bijzondere uitdaging! Margot Cuppen hielp mij door het traject om het doelpubliek te bereiken, wat was mijn kernboodschap? Hoe kon ik dit juist overbrengen? Hoe zorgde ik ervoor dat het van begin tot einde een continue en boeiend verhaal werd? Wat waren de persoonlijke links? In samenwerking met Margot heb ik een schitterende keynote kunnen geven waar nog veel is over nagepraat! Bedankt!” (Michaël Callens, CEO Rein4ced, 2019)

Individuele presentatiecoaching: “Ik heb de individuele presentatiecoaching van ‘Parlante’ gevolgd. Wat een kado! De enthousiaste en professionele begeleiding van Margot heeft mijn manier van presenteren een nieuwe impuls gegeven. Handvatten om een boodschap effectief en pakkend overbrengen, passend bij mijn persoonlijke stijl geeft energie. Dank je Margot!” (Stefanie Kuppens, revalidatiearts Maxima Medisch Centrum, 2019)

Individuele presentatiecoaching: “Dat spreken en presenteren een vak apart is was van te voren wel duidelijk. Om dan met deze vakvrouw aan de slag te mogen en tips en tools aangereikt te krijgen geeft zelfs de meest onervaren spreker de boost en handvatten die nodig zijn om te kunnen gaan staan en je verhaal te doen. Uitermate knap hoe Margot in staat is om je binnen no time op een krachtige manier op weg te helpen!” (Ivonne Boone, Programmaleider bij Stichting MS Zorg Nederland, 2019)

Individuele presentatiecoaching: “Margot heeft me vooral het vertrouwen gegeven dat ik het kon en dat ik goed bezig was. Deze presentatie was voor mij heel spannend. Ik had de stof van de presentatie de laatste jaren helemaal eigen gemaakt, maar zo eigen dat het als een warboel voelde, want er zat ook zo veel gevoel bij. Het paste al helemaal niet in een powerpoint. Daarom had ik besloten om tekeningen te maken voor houvast. En zo kwam ik op de fiets bij Margot aan, met een map met heel veel schetsjes en losse kriebels. Dit was enkele dagen voor de presentatie. We hadden niet veel tijd. Margot heeft structuur gegeven door vragen te stellen, dat was fijn, maar wat mij ook geholpen heeft, is dat ik geen enkele twijfel over dat ik dit zou kunnen bij Margot bespeurd heb. Ze liet me ervaren hoe ik om kon gaan met de wisselwerking van het publiek. Wat is belangrijk om luisteraars betrokken te krijgen. Heel bijzonder hoe ze mij precies geboden heeft wat ik nodig had. Rotsvast vertrouwen en tips over hoe het publiek zich gehoord gezien en betrokken voelt bij de presentatie.” (Marieke Linders-Gijsen, eigenaar weerbaarheidslab, 2019).

Presenteren met impact: Onze afdeling vond het erg zinvol om de training te volgen en kregen voldoende praktische handvatten aangeboden. Een aantal vonden het een fijne voorbereiding op het event waar ze zouden gaan spreken. Ze waren ook blij met de andere manier van voorbereiden voor een presentatie. Vooral een andere insteek met daardoor een ander boeiender resultaat. Al met al alleen positieve feedback. (Lilian Seegers, HR- manager Isaac, mei 2018)

Storytelling voor ceremoniesprekers: “Margot heeft ons meegenomen in een totaal andere manier van een speech schrijven en opbouwen. Zo verfrissend! Ze laat je zien hoe je in korte tijd van losse stukjes een mooi verhaal maakt en wij gingen gedurende de training al beter speechen”: (Trouwambtenaar gemeente Delft, 2017)

Storytelling voor ceremoniesprekers: “Inspirerend vond ik het! Ook het leren van en met elkaar vond ik erg waardevol!” (Trouwambtenaar gemeente Deurne, 2016)

Presentatieboost: “Ontspannen en doeltreffend! Met praktijkgerichte uitleg en tips waar je direct mee aan de slag kunt.” (2014, Hein van de Kerkhof, marketing, communicatie en sales)

♣ Presentatieboost: “Duidelijke handvatten om meer effecten te bereiken met spreken in het openbaar” (2014, Erik Heijnen, architect)

♣ Presentatieboost: “Inspirerend! Een echte boost voor je presentatie! ” (2014, Elmi van Boxtel, HR-adviseur)