Individuele presentatiecoaching: “Voor het eerst een echte keynote geven voor de inauguratie van een productiehal. En dit voor een volle zaal met heel wat personen met grote verwachtingen. Een bijzondere uitdaging! Margot Cuppen hielp mij door het traject om het doelpubliek te bereiken, wat was mijn kernboodschap? Hoe kon ik dit juist overbrengen? Hoe zorgde ik ervoor dat het van begin tot einde een continue en boeiend verhaal werd? Wat waren de persoonlijke links? In samenwerking met Margot heb ik een schitterende keynote kunnen geven waar nog veel is over nagepraat! Bedankt!” (Michaël Callens, CEO Rein4ced, 2019)

Individuele presentatiecoaching: “Ik heb de individuele presentatiecoaching van ‘Parlante’ gevolgd. Wat een kado! De enthousiaste en professionele begeleiding van Margot heeft mijn manier van presenteren een nieuwe impuls gegeven. Handvatten om een boodschap effectief en pakkend overbrengen, passend bij mijn persoonlijke stijl geeft energie. Dank je Margot!” (Stefanie Kuppens, revalidatiearts Maxima Medisch Centrum, 2019)

Individuele presentatiecoaching: “Dat spreken en presenteren een vak apart is was van te voren wel duidelijk. Om dan met deze vakvrouw aan de slag te mogen en tips en tools aangereikt te krijgen geeft zelfs de meest onervaren spreker de boost en handvatten die nodig zijn om te kunnen gaan staan en je verhaal te doen. Uitermate knap hoe Margot in staat is om je binnen no time op een krachtige manier op weg te helpen!” (Ivonne Boone, Programmaleider bij Stichting MS Zorg Nederland, 2019)

Storytelling voor ceremoniesprekers: “Margot heeft ons meegenomen in een totaal andere manier van een speech schrijven en opbouwen. Zo verfrissend! Ze laat je zien hoe je in korte tijd van losse stukjes een mooi verhaal maakt en wij gingen gedurende de training al beter speechen”: (Trouwambtenaar gemeente Delft, 2017)

Storytelling voor ceremoniesprekers: “Inspirerend vond ik het! Ook het leren van en met elkaar vond ik erg waardevol!” (Trouwambtenaar gemeente Deurne, 2016)

Presentatieboost: “Ontspannen en doeltreffend! Met praktijkgerichte uitleg en tips waar je direct mee aan de slag kunt.” (2014, Hein van de Kerkhof, marketing, communicatie en sales)

♣ Presentatieboost: “Duidelijke handvatten om meer effecten te bereiken met spreken in het openbaar” (2014, Erik Heijnen, architect)

♣ Presentatieboost: “Inspirerend! Een echte boost voor je presentatie! ” (2014, Elmi van Boxtel, HR-adviseur)