Individuele presentatiecoaching

Soms is communicatie – presentatiecoaching 1 op 1 sneller en doeltreffender dan werken in een groep. Samen met een ervaren coach heel gericht werken aan zowel een gestructureerde en vooral aantrekkelijke inhoud als aan je algemene communicatie- en/of presentatieskills; dat gebeurt tijdens onze individuele presentatiecoaching.

Voor wie?

Deze coaching is passend voor professionals die effectiever willen leren communiceren of natuurlijker willen presenteren. Spreek je te snel, of te warrig, weet je je luisteraar niet altijd te boeien; zou je tips willen die jouw communicatiestijl verbetert, dan werkt deze coaching op maat snel en effectief.

Waar werk je aan?

Dat bepaal jij. Jij hebt de regie in handen. Misschien wil je meer aandacht leggen op de inhoud. Misschien juist meer op de wijze hoe je overkomt. Misschien komen we er in de sessie achter waar de verbeterpunten liggen en kunnen we direct actie ondernemen.

Resultaat

Je spreekt vanuit je eigen natuurlijke spreekstijl, compact, logisch en boeiend. De inhoud van je boodschap die je wil vertellen staat strak en is sterk opgebouwd. De kern van je presentatie of je boodschap is helder en weet je duidelijk over te brengen.

We gaan op zoek naar je authentieke zelf. We doen niet aan kunstjes of aan trucjes.

Investering

Sessie van 2,5 uur: € 312,50 (excl 21% BTW)

Bel gerust voor meer info, we staan graag voor je klaar!